Pyramide Floral Shopping Center

Nieuws

Pyramide’s Pasen koopavond XL

Aanstaande dinsdag 6 maart halen wij het voorjaar naar de Pyramide! Wij trakteren je op een heerlijke pannenkoek, helemaal gratis! Het plein staat vol inspiratie, thema is commercieel bloemwerk voor Pasen en Moederdag. Ga op zoek naar de gouden eieren verstopt in het centrum. Als je er eentje vindt, heb je direct prijs* En wij […]

lees meer

JAARKALENDER PYRAMIDE 2018

Zo. 11 februari FleuraMetz geopend van 06.00-09.00 Di. 13 februari Valentijn koopavond XL Di. 6 maart Pasen koopavond XL Do. 19 april Meet & Greey Calla + Anjer Ma. 2e Paasdag gesloten (2-4-2018) Ma. 2e Pinksterdag gesloten (21-5-2018) Di.  2 oktober Najaarsevent Di. 11 november Kerst koopavond XL Di. 1e Kerstdag gesloten (25-12-2018) Woe. 2e Kerstdag gesloten (26-12-2018)

lees meer

VBW Flowercup 2017: meld je nu aan!

Tijdens het Pyramide event ‘In the Picture’ op 26 september zal er weer een voorronde van de VBW Flowercup plaatsvinden. De wedstrijd staat dit keer in het teken van een trendy arrangement op OASIS steekschuim. Twijfel niet langer en geef je nu meteen op. Meld je hier aan!

lees meer

Nieuw bij Alflora: Mijn Bloemist bloemenvoeding

Brancheorganisatie VBW, steekschuim- en bloemenvoedingproducent Smithers-Oasis (OASIS® Floral- en Floralife® products) en bloemisterijgroothandel Alflora introduceren gezamenlijk de Mijn Bloemist-snijbloemenvoedingslijn. De voeding wordt aangeboden in liquid sticks en navulflesjes en bestaat uit het revolutionaire Floralife® Express. Dankzij de samenstelling is het niet meer nodig om bloemen aan te snijden bij het op de vaas zetten. Mijn […]

lees meer1 2 3 15


Agenda


  • Di. 2 oktober NAJAARSEVENT
    Op dinsdagavond 2 oktober is het tijd voor ons jaarlijkse najaarsevent. Leren en inspireren staan centraal. Zodra er meer bekend is over het programma zullen wij dit uiteraard met je delen!
  • Di. 20 november Kerst Koopavond XL
    Meer informatie volgt.