Pyramide Floral Shopping Center

Webshops

Weinig tijd?
Bestellen via de webshops is wel zo makkelijk!

Wilt u persoonlijk advies, kleiner inkopen of graag inspiratie opdoen? Of wilt u de planten, bloemen, hydrocultuur, verpakkingen, kantoorartikelen en accessoires gewoon even zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze cash&carry shops bij Pyramide in Honselersdijk en voor een hapje / drankje bij Toussaint Brasserie. Zit u echter krap in uw tijd en hoeft u het product niet eerst te zien? Dan is 24/7 bestellen via de webshops wel zo makkelijk! Hier vertellen wij u hoe u toegang tot de webshops en apps krijgt.

Alflora
Zoek je een zeer breed assortiment in bloemisterij-artikelen? Dan ben je bij Alfora aan het juiste adres. Alflora biedt alles voor in de binderij, bloem- en plantverzorging, decoratie, natuurlijke en verwerkmaterialen, woonaccessoires, zijde bloemen en planten, lint en verpakkingen, potten, vazen en schalen en diverse winkelbenodigdheden. Kortom het complete assortiment. Als u naar alflora.nl gaat, ziet u rechts bovenin Aanmelden. Bestelt u voor 12 uur? Dan is het pakketje binnen 2 werkdagen in huis en vanaf 100 euro is de levering kosteloos. Afhalen op het filiaal is altijd kosteloos. Dus niet alleen makkelijk, maar ook nog gezellig.

Dillewijn Zwapak: Packaging is our Passion! 
Het brede standaardassortiment van Dillewijn Zwapak bestaat uit verpakkingsoplossingen, bloemisterij-artikelen en accessoires voor alle professionele spelers in de sierteeltsector, van kweker tot bloemist. De designs en productvormen lopen uiteen van tijdloze ontwerpen tot de nieuwste designtrends. Op dillewijnzwapak.nl klikt u rechts bovenin op registeren. Door gebruik te maken van handige filters en een zoekfunctie bepaalt u heel gemakkelijk uw keuze. Bestelt u voor 12 uur? Dan verzenden wij dezelfde dag uw pakket. Bij een bestelling vanaf 100 euro is de verzending gratis. Ook is het mogelijk om uw bestelling op te halen bij de Dillewijn Zwapak shop bij Pyramide.

MEERGroothandel
MEERgroothandel is een plantengroothandel met een zeer ruim assortiment kamer- en tuinplanten en seizoensproducten. Wij vullen de voorraad dagelijks aan, zodat de planten vers en gegarandeerd van de juiste kwaliteit zijn, tegen een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Als u naar meergroothandel.nl gaat, kiest u voor registeren. Haalt u uw bestelling liever op? Dan kan dit op elk gewenst tijdstip tijdens de openingstijden van Pyramide. Wanneer u iets bestelt, zetten wij het dezelfde dag ook klaar. Webshopbestellingen die u plaatst na 12.00 op vrijdag, kunnen wij niet meer compleet maken voor zaterdagochtend. Er is een handige webshop app voor uw mobiel beschikbaar!

FleuraMetz
Wij hebben een topassortiment verse snijbloemen tegen zeer concurrerende prijzen, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast vindt u bij ons ook accessoires en kleine planten. Ga naar fleurametz.com en kies rechts bovenin bij Webshop voor registeren. Uw bestelling ophalen bij Pyramide is ook mogelijk. Er is ook een handige webshop app voor uw mobiel beschikbaar!