Pyramide Floral Shopping Center

Webshops

Weinig tijd?
Bestellen via de webshops is wel zo makkelijk!

Wil je persoonlijk advies, kleiner inkopen of graag inspiratie opdoen? Of wil je de planten, bloemen, hydrocultuur, verpakkingen, kantoorartikelen en accessoires gewoon even zien en voelen? Dan bent je van harte welkom in onze cash&carry shops bij Pyramide in Honselersdijk en voor een hapje / drankje bij Toussaint Brasserie. Zit je echter krap in de tijd en hoef je het product niet eerst te zien? Dan is 24/7 bestellen via de webshops wel zo makkelijk! Hier vertellen wij je hoe je toegang tot de webshops en apps krijgt.

Dillewijn Alflora
Sinds 1 januari 2021 is Alflora samengegaan met Dillewijn Zwapak. Het nieuwe bedrijf Dillewijn Alflora is een groothandel in bloemisterij-artikelen met de mooiste verpakkingsoplossingen en het meest complete assortiment bloemisterij- en seizoensartikelen onder één dak. Het assortiment van Dillewijn Alflora bestaat uit het beste van beide bedrijven. Oftewel duizenden basisartikelen, zoals verwerkartikelen en decoratie-materialen. Een wisselend assortiment met eigentijdse collecties voor alle seizoenen en momenten (vazen, potten etc) en duurzame verpakkingsoplossingen (hoezen, tasjes, rollen papier). Met dit prachtige assortiment wil Dillewijn Alflora je creativiteit zo goed mogelijk ondersteunen, vandaar de pay-off ‘We support your creativity’. Hiermee maak jij als vakman het verschil en verras je je klanten elke keer weer! 

De webshops zijn nog niet samengegaan. Als je naar alflora.nl gaat, zie je rechts bovenin Aanmelden. Bestelt u voor 12 uur? Dan is het pakketje binnen 2 werkdagen in huis en vanaf 100 euro is de levering kosteloos. Afhalen op het filiaal is altijd kosteloos. Dus niet alleen makkelijk, maar ook nog gezellig. Op dillewijnzwapak.nl klik je rechts bovenin op registeren. Door gebruik te maken van handige filters en een zoekfunctie bepaal je heel gemakkelijk je keuze. Bestel je voor 12 uur? Dan verzenden wij dezelfde dag het pakket. Bij een bestelling vanaf 100 euro is de verzending gratis. Ook is het mogelijk om de bestelling op te halen bij de Dillewijn Zwapak shop bij Pyramide.

MEERGroothandel
MEERgroothandel is een plantengroothandel met een zeer ruim assortiment kamer- en tuinplanten en seizoensproducten. Wij vullen de voorraad dagelijks aan, zodat de planten vers en gegarandeerd van de juiste kwaliteit zijn, tegen een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Als je naar meergroothandel.nl gaat, kies je voor registeren. Haal je de bestelling liever op? Dan kan dit op elk gewenst tijdstip tijdens de openingstijden van Pyramide. Wanneer je iets bestelt, zetten wij het dezelfde dag ook klaar. Webshopbestellingen die je plaatst na 12.00 op vrijdag, kunnen wij niet meer compleet maken voor zaterdagochtend. Er is een handige webshop app voor je mobiel beschikbaar!

WeLikeFlowers.nl

WeLikeFlowers streeft naar een verrassend en gevarieerd aanbod, dat meegaat met de trends en ontwikkelingen in de markt. Denk hierbij aan prachtige seizoensbloemen, maar ook een goed basisassortiment voor een eerlijke prijs. De webshop biedt een ‘real-time’ voorraad, waaruit je gemakkelijke kunt bestellen. Deze wordt dagelijks aangevuld met verse producten vanuit de Flora Holland vestigingen Rijnsburg en Naaldwijk. Registreren voor een vrijblijvende klantenlogin kan via WeLikeFlowers.nl. Let er wel op dat je in je uittreksel van de kvk vermeld staat, dat je bloemen en planten verhandelt of  verkoopt. Haal je de bestelling liever op? Dan kan dit op elk gewenst tijdstip tijdens de openingstijden van Pyramide. Wanneer je iets bestelt, zetten wij het dezelfde dag ook klaar. Webshopbestellingen die je plaatst na 12.00 op vrijdag, kunnen wij niet meer compleet maken voor zaterdagochtend. Er is een handige webshop app voor je mobiel beschikbaar!