Pyramide Floral Shopping Center

Over Pyramide

In Pyramide - Floral Shopping Center kunnen bloemisten, interieurbeplanters, hoveniers, exporteurs en detaillisten hun inkopen doen. De bedrijven van Pyramide bieden u een compleet assortiment snijbloemen, tuin- en kamerplanten, hydrocultuur, accessoires, decoratie- en bloembinderij-artikelen. Van maandag tot en met zaterdag kunt u in ons groothandelscentrum terecht voor al uw inkopen. Pyramide is gevestigd op het terrein van Bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk.


Gegevens

Inschrijven

Bezoekadres
Middel Broekweg 33
2675 KC
Honselersdijk
Nederland
Postadres
Postbus 621
2675 ZW
Honselersdijk
Nederland
Telefoon: +31 (0) 174 - 63 33 63
marketing@pyramide-cc.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 06.00 - 15.00
Dinsdag: 06.00 - 20.00 (MultiSupplies geopend tot 17.00 uur)
Zaterdag: 06.00 - 09.00 (Nieuwkoop/ Toussaint/ MultiSupplies gesloten)

Bij Pyramide Floral Shopping Center werken wij met een centraal pasjessysteem. Om uw inkopen te kunnen doen bij alle bedrijven (groene pas) dient in uw Kamer van Koophandel uittreksel bij de omschrijving te staan dat u een wederverkoper bent van bloemen en planten (bijvoorbeeld bloemisten, hoveniers, interieurbeplanters, groothandels in bloemen en platen).

Ook als detaillist (bijvoorbeeld kadowinkels, bakker, ijswinkel) kunt u bij ons inkopen doen; in dit geval met name verpakkingsmateriaal en accessoires (geen bloemen & planten). U ontvangt in dit geval een blauwe pas waarmee u inkopen kunt doen .

Voor kwekers hebben wij een rode pas; hiermee kan uitsluitend ingekocht worden bij Dillewijn Zwapak. Met de blauwe en rode pas kunt u geen (verse) bloemen en planten inkopen. Mocht u vragen over uw inschrijving hebben dan kunt u met ons contact opnemen.

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier op de site in te vullen. Wij zorgen ervoor dat uw pas voor u klaar ligt bij het eerstvolgende bezoek. Of loop langs bij de informatiebalie in de centrale hal. U ontvangt de pas op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel en uw identiteitsbewijs.

Vraag de Pyramide pas »


Route

Plattegrond