Pyramide Floral Shopping Center

Over Pyramide

In Pyramide Floral Shopping Center kunnen bloemisten, interieurbeplanters, hoveniers, exporteurs en andere detaillisten hun inkopen doen. De bedrijven van Pyramide bieden u een compleet assortiment snijbloemen, tuin- en kamerplanten, hydrocultuur, accessoires, decoratie- en bloembinderij artikelen. Van maandag tot en met zaterdag kunt u in ons groothandelscentrum terecht voor al uw inkopen. Pyramide is gevestigd op het terrein van bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk.


Gegevens

Inschrijven

Bezoekadres
Middel Broekweg 33
2675 KC
Honselersdijk
Nederland
Postadres
Postbus 621
2675 ZW
Honselersdijk
Nederland
Telefoon: +31 (0) 174 - 63 33 63 (informatie balie)
info@pyramide-cc.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 06.00 - 15.00
Dinsdag: 1e dinsdag van de maand: 06.00 - 21.00 uur (koopavond, Toussaint vanaf 15 u en MultiSupplies vanaf 17 u gesloten)
Zaterdag: 06.00 - 09.00 (Nieuwkoop/ Toussaint/ MultiSupplies gesloten)

Bij Pyramide Floral Shopping Center werken wij met een centraal pasjessysteem. Om uw inkopen te kunnen doen bij alle bedrijven (groene pas), staat in uw Kamer van Koophandel uittreksel bij de omschrijving dat u een wederverkoper bent van bloemen en planten (bijvoorbeeld bloemisten, hoveniers, interieurbeplanters, groothandels in bloemen en platen).

Ook als detaillist (bijvoorbeeld kadowinkels, bakker, ijswinkel, concept store) kunt u bij ons inkopen doen. U ontvangt in dit geval een blauwe pas waarmee u zogenaamde hardware kunt inkopen (vazen/ potten/ accessoires/ inpakpapier). Bijvoorbeeld bij Alflora en Dillewijn Zwapak. Planten kunt u met deze pas ook inkopen bij MEERGroothandel. Met deze pas is het helaas niet mogelijk om in te kopen bij Nieuwkoop en FleuraMetz.

Voor kwekers hebben wij een rode pas. Hiermee kan uitsluitend ingekocht worden bij Dillewijn Zwapak. Heeft u vragen over uw inschrijving? Neem dan contact met ons op.

Wilt u zich inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier op de site in. Wij sturen de pas naar u op. Of loop langs bij de informatiebalie in de centrale hal. U ontvangt de pas op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel en uw identiteitsbewijs.

Vraag de Pyramide pas »


Route

Plattegrond