Pyramide Floral Shopping Center

Over Pyramide

In Pyramide Floral Shopping Center kunnen bloemisten, interieurbeplanters, hoveniers, exporteurs en andere groen gerelateerde detaillisten bij ons hun inkopen doen. De zeven bedrijven van Pyramide bieden je een compleet assortiment snijbloemen, tuin- en kamerplanten, hydrocultuur, accessoires, decoratie- en bloembinderij artikelen. Van maandag tot en met zaterdag kan je in ons groothandelscentrum terecht voor al je inkopen. Pyramide is professioneel en prettig kleinschalig, met een volledig assortiment. Wij zijn hartelijk en klantgericht, waarmee we bedoelen dat we onze klanten graag van naam kennen en dat we ons pro-actief verdiepen in je wensen en behoeften. Pyramide is gevestigd op het terrein van bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk. Er is bij ons volop parkeergelegenheid in onze eigen parkeergarage. Via de roldeur naast de entree rijd je zonder pas direct naar binnen. Al je inkopen kan je dus direct in de auto kwijt en dat is wel zo makkelijk!


Gegevens

Inschrijven

Bezoekadres
Middel Broekweg 33
2675 KC
Honselersdijk
Nederland

Telefoon: +31 (0) 174 - 63 33 63 (info balie)
info@pyramide-cc.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 06.00 - 15.00
Dinsdag: 1e dinsdag van de maand: 06.00 - 21.00 uur (koopavond, Toussaint vanaf 15 u en MultiSupplies vanaf 17 u gesloten)
Zaterdag: 06.00 - 09.00 (Nieuwkoop/ Toussaint/ MultiSupplies gesloten)

Bij groothandelscentrum Pyramide Floral Shopping Center kunnen uitsluitend bedrijven inkopen. Wij verkopen niet aan particulieren / consumenten. In het geval van bedrijven geldt dat de aankopen voor zakelijke verkoop bedoeld zijn en dus bijvoorbeeld niet voor de inrichting van een eigen bedrijf.  Wij werken met een centraal pasjessysteem. We leggen u graag uit hoe dit werkt.

Groene pas
Om uw inkopen te kunnen doen bij alle bedrijven, staat in uw Kamer van Koophandel uittreksel bij de omschrijving dat u een wederverkoper bent van bloemen en planten. Met wederverkoper bedoelen wij dat u beroepsmatig bloemen en/of planten verkoopt, verhuurt of verwerkt. Bijvoorbeeld bloemisten, hoveniers, arrangeurs, interieurbeplanters, groothandels in bloemen en planten, tuincentra, kwekers, stylistes, bedrijven die bloem- en/of plant workshops verzorgen, etaleurs, decorateurs, cadeauwinkels en concept stores.

Blauwe pas
In enkele andere gevallen kunnen andere detaillisten, zoals chocolaterieën, bakkerijen, slijterijen en slagerijen (gezien (cadeau)verpakkingen), ook bij ons inkopen doen. Intern beoordelen wij gezamenlijk de verzoeken voor blauwe passen, waarna u spoedig bericht van ons ontvangt. Met een blauwe pas kunt u zogenaamde ‘hardware’ inkopen bij Alflora en Dillewijn Zwapak, zoals vazen, potten, inpakpapier en accessoires zoals linten, strikken en tasjes. Planten kunt u met deze pas ook inkopen bij MEERGroothandel. Met deze pas is het helaas niet mogelijk om in te kopen bij Nieuwkoop en FleuraMetz.

Heeft u vragen over uw inschrijving? Neem dan contact met ons op.

Wilt u zich inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier op de site in. Wij sturen de pas naar u op. Of loop langs bij de informatiebalie in de centrale hal. U ontvangt de pas op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel en uw identiteitsbewijs.

Vraag de Pyramide pas »


Route

Plattegrond