Pyramide Floral Shopping Center

Over Pyramide

Op zoek naar tuin- en kamerplanten, bomen, snijbloemen of accessoires, decoratie- en bloembinderij artikelen? Bij het prettig kleinschalige groothandelscentrum Pyramide vinden ‘groene detaillisten’, zoals bloemisten, hoveniers, tuincentra, stylistes, etaleurs en concept stores, al hun inkopen onder één dak! De zes bedrijven van Pyramide zijn hartelijk en klantgericht. We kennen onze klanten graag van naam en verdiepen ons pro-actief in je wensen en behoeften. Met als beloning een 8,8 gemiddeld voor klantcontact en 8,2 voor volledig assortiment. Van maandag tot en met zaterdag kan je vanaf 6 uur in ons groothandelscentrum terecht voor al je inkopen. De openingstijden zijn dus zeer ruim en er is volop parkeergelegenheid in onze eigen parkeergarage. Via de roldeur naast de entree rijd je zonder pas direct naar binnen. Al je inkopen kan je dus direct in de auto kwijt en dat is wel zo makkelijk! Pyramide is gevestigd op het terrein van bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk. Tot ziens!


Gegevens

Inschrijven

Bezoekadres
Middel Broekweg 33
2675 KC
Honselersdijk
Nederland

Telefoon: +31 (0) 6 31 65 37 90 (info balie)
info@pyramide-cc.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 06.00 - 15.00 (FleuraMetz tot 13.30 u vanaf 6 april)(MultiSupplies: tot 17 u & vrij tot 16.30). Vanaf jan '20 alleen koopavond met speciale momenten (MultiSupplies tot 17u open)
Zaterdag: 06.00 - 09.00 (Toussaint/ MultiSupplies gesloten)

Bij groothandelscentrum Pyramide Floral Shopping Center kunnen uitsluitend bedrijven inkopen. Wij verkopen niet aan particulieren / consumenten. In het geval van bedrijven geldt dat de aankopen voor zakelijke verkoop bedoeld zijn en dus bijvoorbeeld niet voor de inrichting van een eigen bedrijf. Wij werken met een centraal pasjessysteem. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

Groene pas
Om je inkopen te kunnen doen bij alle bedrijven, staat in het Kamer van Koophandel uittreksel bij de omschrijving dat je een wederverkoper bent van bloemen en/of planten. Met wederverkoper bedoelen wij dat je beroepsmatig bloemen en/of planten verkoopt, verhuurt of verwerkt. Bijvoorbeeld bloemisten, hoveniers, arrangeurs, interieurbeplanters, groothandels in bloemen en planten, tuincentra, kwekers, stylistes, bedrijven die bloem- en/of plant workshops verzorgen, etaleurs, decorateurs, cadeauwinkels, beurs- en eventinrichters en concept stores.

Rode pas
In enkele andere gevallen kunnen andere detaillisten, zoals chocolaterieën, bakkerijen, slijterijen en slagerijen (gezien de inkoop van grote hoeveelheden (cadeau)verpakkingen), ook bij ons inkopen doen. Intern beoordelen wij gezamenlijk de verzoeken voor rode passen (voorheen blauw), waarna je spoedig bericht van ons ontvangt. Met een rode pas kan je zogenaamde ‘hardware’ inkopen bij Dillewijn Alflora, zoals vazen, potten, inpakpapier en accessoires zoals linten, strikken en tasjes. Planten kan je met deze pas ook inkopen bij MEERGroothandel. Met deze pas is het helaas niet mogelijk om in te kopen bij FleuraMetz.

Heb je vragen over je inschrijving? Neem dan contact met ons op. Wil je je inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier op de site in. Wij sturen de pas op. Of loop langs bij de informatiebalie in de centrale hal. Je ontvangt de pas op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel en een identiteitsbewijs.

Vraag de Pyramide pas »


Route

Plattegrond