Pyramide Floral Shopping Center

Inschrijven bij Pyramide

Wil je je inschrijven als klant bij groothandelscentrum Pyramide? Stuur dan ALTIJD een kopie van je KvK uittreksel naar: info@pyramide-cc.nl. Graag ontvangen wij ook het BTW-nummer. Zodra de inschrijving is verwerkt, sturen wij per post de Pyramidepas op. Je kan ook onderstaand formulier invullen, maar ter verificatie ontvangen wij dan ook graag via info@pyramide-cc.nl uw KvK uittreksel.

Bij groothandelscentrum Pyramide Floral Shopping Center kunnen uitsluitend bedrijven inkopen. Wij verkopen niet aan particulieren / consumenten. In het geval van bedrijven geldt dat de aankopen voor zakelijke verkoop bedoeld zijn en dus bijvoorbeeld niet voor de inrichting van een eigen bedrijf. Wij werken met een centraal pasjessysteem. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

Groene pas
Om je inkopen te kunnen doen bij alle bedrijven, staat in het Kamer van Koophandel uittreksel bij de omschrijving dat je een wederverkoper bent van bloemen en/of planten. Met wederverkoper bedoelen wij dat je beroepsmatig bloemen en/of planten verkoopt, verhuurt of verwerkt. Bijvoorbeeld bloemisten, hoveniers, arrangeurs, interieurbeplanters, groothandels in bloemen en planten, tuincentra, kwekers, bedrijven die bloem- en/of plant workshops verzorgen, etaleurs, decorateurs, stylistes, cadeauwinkels, beurs- en eventinrichters en concept stores.

Rode pas
In enkele andere gevallen kunnen andere detaillisten, zoals chocolaterieën, bakkerijen, slijterijen en slagerijen (gezien de inkoop van grote hoeveelheden (cadeau)verpakkingen), ook bij ons inkopen doen. Intern beoordelen wij gezamenlijk de verzoeken voor rode passen (voorheen blauw), waarna je spoedig bericht van ons ontvangt. Met een rode pas kan je zogenaamde ‘hardware’ inkopen bij Dillewijn Alflora, zoals vazen, potten, inpakpapier en accessoires zoals linten, strikken en tasjes. Planten kan je met deze pas ook inkopen bij MEERGroothandel. Met deze pas is het helaas niet mogelijk om in te kopen bij FleuraMetz.

Heb je vragen over je inschrijving? Neem dan contact met ons op.

Wil je je inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier op de site in. Wij sturen de pas op. Of loop langs bij de informatiebalie in de centrale hal. Je ontvangt de pas op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel en een identiteitsbewijs.