Pyramide Floral Shopping Center

Inschrijven bij Pyramide Floral Shopping Center

Wilt u zich inschrijven als klant van Pyramide? Stuur dan een kopie van uw KvK uittreksel naar: marketing@pyramide-cc.nl
Zodra de inschrijving is verwerkt  zullen wij u een e-mail sturen. U kunt ook onderstaand formulier invullen maar ter verificatie kunnen wij u dan nog wel om uw KvK uittreksel vragen.

Bij Pyramide Floral Shopping Center kunnen uitsluitend bedrijven inkopen, wij verkopen niet aan particulieren. Wij werken met een centraal pasjessysteem met 3 soorten passen, afhankelijk van de branche waarin u opereert.

Groene pas
Om uw inkopen te kunnen doen bij alle bedrijven die in Pyramide gevestigd zijn, dient in uw Kamer van Koophandel uittreksel bij de omschrijving te staan dat u een wederverkoper bent van bloemen en planten of bijvoorbeeld arrangeert met bloemen en planten. Bloemisten, arrangeurs, tuincentra, hoveniers, interieurbeplanters, handelskwekers en groothandels in bloemen en planten hebben recht op deze groene pas.

Blauwe pas
Ook cadeaushops, decorateurs en decoratiewinkels kunnen bij de bedrijven van Pyramide inkopen. U ontvangt in dit geval een blauwe pas waarmee u zogenaamde hardware kunt inkopen (vazen/ potten/ accessoires/ inpakpapier). Bijvoorbeeld bij Alflora en Dillewijn Zwapak.

Rode pas
Voor kwekers hebben wij een rode pas; hiermee kan uitsluitend ingekocht worden bij Dillewijn Zwapak.

Mocht u vragen over uw inschrijving hebben dan kunt u contact met ons opnemen.