Pyramide Floral Shopping Center

Inschrijven bij Pyramide Floral Shopping Center

Wilt u zich inschrijven als klant bij groothandelscentrum Pyramide? Stuur dan een kopie van uw KvK uittreksel naar: info@pyramide-cc.nl . Graag ontvangen wij ook uw BTW-nummer. Zodra de inschrijving is verwerkt, sturen wij per post uw Pyramidepas naar u toe. U kunt ook onderstaand formulier invullen, maar ter verificatie kunnen wij u dan nog wel om uw KvK uittreksel vragen.

Bij groothandelscentrum Pyramide Floral Shopping Center kunnen uitsluitend bedrijven inkopen. Wij verkopen niet aan particulieren / consumenten. Wij werken met een centraal pasjessysteem met twee soorten passen, afhankelijk van de branche waarin u opereert.

Groene pas
Om uw inkopen te kunnen doen bij alle bedrijven die in Pyramide gevestigd zijn, is het belangrijk dat in uw Kamer van Koophandel uittreksel bij de omschrijving staat dat u een wederverkoper bent van bloemen en planten of bijvoorbeeld arrangeert met bloemen en planten. Met wederverkoper bedoelen wij dat u beroepsmatig bloemen en/of planten verkoopt, verhuurt of verwerkt. Bloemisten, arrangeurs, tuincentra, hoveniers, interieurbeplanters, handelskwekers en groothandels in bloemen en planten hebben recht op deze groene pas.

Blauwe pas
Ook cadeaushops, decorateurs en decoratiewinkels kunnen bij de bedrijven van Pyramide inkopen. U ontvangt in dit geval een blauwe pas waarmee u zogenaamde hardware kunt inkopen (vazen/ potten/ accessoires/ inpakpapier). Bijvoorbeeld bij Alflora en Dillewijn Zwapak. Planten kunt u met deze pas ook inkopen bij MEERGroothandel. Met deze pas is het helaas niet mogelijk om in te kopen bij Nieuwkoop en FleuraMetz.

Heeft u vragen over uw inschrijving? Neemt u dan contact met ons op.