Pyramide Floral Shopping Center

Inschrijven bij Pyramide Floral Shopping Center

Wilt u zich inschrijven als klant bij groothandelscentrum Pyramide? Stuur dan een kopie van uw KvK uittreksel naar: info@pyramide-cc.nl . Graag ontvangen wij ook uw BTW-nummer. Zodra de inschrijving is verwerkt, sturen wij per post uw Pyramidepas naar u toe. U kunt ook onderstaand formulier invullen, maar ter verificatie kunnen wij u dan nog wel om uw KvK uittreksel vragen.

Bij groothandelscentrum Pyramide Floral Shopping Center kunnen uitsluitend bedrijven inkopen. Wij verkopen niet aan particulieren / consumenten. In het geval van bedrijven geldt dat de aankopen voor zakelijke verkoop bedoeld zijn en dus bijvoorbeeld niet voor de inrichting van een eigen bedrijf. Wij werken met een centraal pasjessysteem. We leggen u graag uit hoe dit werkt.

Groene pas
Om uw inkopen te kunnen doen bij alle bedrijven, staat in uw Kamer van Koophandel uittreksel bij de omschrijving dat u een wederverkoper bent van bloemen en planten. Met wederverkoper bedoelen wij dat u beroepsmatig bloemen en/of planten verkoopt, verhuurt of verwerkt. Bijvoorbeeld bloemisten, hoveniers, arrangeurs, interieurbeplanters, groothandels in bloemen en planten, tuincentra, kwekers, bedrijven die bloem- en/of plant workshops verzorgen, etaleurs, decorateurs, stylistes, cadeauwinkels en concept stores.

Blauwe pas
In enkele andere gevallen kunnen andere detaillisten, zoals chocolaterieën, bakkerijen, slijterijen en slagerijen (gezien de inkoop van grote hoeveelheden (cadeau)verpakkingen), ook bij ons inkopen doen. Intern beoordelen wij gezamenlijk de verzoeken voor blauwe passen, waarna u spoedig bericht van ons ontvangt. Met een blauwe pas kunt u zogenaamde ‘hardware’ inkopen bij Alflora en Dillewijn Zwapak, zoals vazen, potten, inpakpapier en accessoires zoals linten, strikken en tasjes. Planten kunt u met deze pas ook inkopen bij MEERGroothandel. Met deze pas is het helaas niet mogelijk om in te kopen bij Nieuwkoop en FleuraMetz.

Heeft u vragen over uw inschrijving? Neem dan contact met ons op.

Wilt u zich inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier op de site in. Wij sturen de pas naar u op. Of loop langs bij de informatiebalie in de centrale hal. U ontvangt de pas op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel en uw identiteitsbewijs.