Pyramide Floral Shopping Center

Storemanager bij Dillewijn Alflora

donderdag 13 januari 2022

Storemanager (Filiaal Naaldwijk/Honselersdijk)

Houd jij van afwisseling? Kan jij de rust bewaren tijdens drukte? Ben jij een echte teamplayer? Ben jij een kampioen in het motiveren van mensen? En is het jouw talent én doel om klanten blij te maken met het geven van de beste service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aan de slag als Storemanager
Als Storemanager bij Dillewijn Alflora heb je een zeer uitgebreid takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de operationele en tactische aansturing van het filiaal en voor het behalen van de vastgestelde resultaten. Tevens zorg je voor een optimale en commerciële productpresentatie in het filiaal. Je bent het perfecte voorbeeld voor je collega’s en je helpt, coacht en begeleidt je collega’s waar nodig.

Word jij onderdeel van ons team? Je bent betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Je bent een teamplayer en hebt een natuurlijk gevoel voor leiddinggeven, plannen en organiseren. Resultaatgericht en klantvriendelijkheid zijn jouw sterkte punten die wij graag in het filiaal terug zien.

Jouw achtergrond?

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van de internationale bloemen- en plantenbranche.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Beheersing van de Franse taal in woord is een pre.

Ons aanbod Daar stellen we graag iets tegenover. Dillewijn Alflora is een dynamisch en succesvol bedrijf vol met ambitie en met een sterke positie in de bloemisterij-, decoratie- en verpakkingssector.

Wat betekent dit voor jou?

  • Een superleuke werkomgeving in een klein team.
  • Samenwerken met professionals in een informele werksfeer.
  • Werken in een prestatiegerichte en daadkrachtige onderneming waarbij een proactieve houding past.
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris.

Solliciteren doe je zo Heb jij de juiste werkmentaliteit en denk jij perfect in ons team te passen? Overtuig ons dan met je cv en korte motivatie per e-mail: vacatures@dillewijnzwapak.nl. Vragen over deze baan? Theo van Mullem, Commercieel Manager Stores tel. 06-51061759 vertelt je er graag meer over.

Over Dillewijn Alflora Wij zijn een internationale groothandel op het gebied van bloemisterij-artikelen, decoratiematerialen en verpakkingen voor de sierteeltsector. Wij staan bekend als een creatieve en innovatieve onderneming die producten van hoge kwaliteit ontwikkelt, produceert en levert. Wij hebben meerdere verkoopfilialen in Nederland. Dillewijn Alflora maakt onderdeel uit van Koninklijke Paardekooper Group. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.