Pyramide Floral Shopping Center

Nely de Bruin winnares voorronde VBW Flowercup Naaldwijk

maandag 13 oktober 2014

Nely de Bruin uit ‘s-Gravenzande, eigenaresse van Nely de Bruin Passion for Flowers & Trend Flower,  heeft de eerste voorronde van de VBW Flowercup gewonnen. Haar arrangement behaalde een juryscore van 83 punten (van de in totaal 100 punten).

Aan de voorronde bij inkoopcentrum Pyramide in Naaldwijk namen 38 bloemisten deel. De top-6 plaatst zich rechtstreeks voor de finale, die op 5 november in Aalsmeer plaatsvindt.

De top-6:

  1. Nely de Bruin (Nely de Bruin Passion for Flowers & Trend Flower) 83 punten
  2. Peter de Hoog (Peter’s Bloem & Styling) 77,5 punten
  3. Janneke Kalb (Harings Bloemenservice) 77 punten
  4. Karin Pasman (Karin Pasman Bloemsierkunst) 76,5 punten
  5. Wendy Roos (Wendy Roos Flower Design) 74,25 punten
  6. Maria Perhacova (Wissink dé Sfeermakers) 73 punten

VBW Flowercup

De VBW Flowercup vindt in 2014 voor het eerst plaats en is de opvolger van de succesvolle boekettenwedstrijd. De VBW Flowercup heeft als doel om creativiteit en vakmanschap in de branche te ontwikkelen. De wedstrijd vormt een belangrijk inspiratieplatform voor vakgenoten.

De 2014-editie staat in het teken van een steekschuimarrangement met als thema “Kleurrijk Kerst”. Via drie regionale voorrondes in Naaldwijk (30-9), Ede (6-10) en Groningen (15-10) en een landelijke finaleronde in Aalsmeer (5-11), wordt de winnaar bepaald. Per voorronde plaatst de top-6 zich rechtstreeks voor de finaleronde. De 12 kandidaten die na de nrs. 1 t/m 6 uit de verschillende voorrondes, de hoogste scores hebben behaald, gaan eveneens door. In totaal telt de finale daarmee 30 deelnemers.