Pyramide Floral Shopping Center

Één minuut gratis shoppen bij FleuraMetz!

donderdag 14 maart 2019

Stel dat u één van de gelukkige winnaars bent die één minuut gratis mag shoppen bij FleuraMetz van Pyramide. Weet u dan al hoe u door de winkel loopt? En wat u in uw karretje doet? Alle klanten van FleuraMetz doen automatisch mee aan de actie. Komt u bij ons langs? Het gratis shoppen is niet de enige prijs, want 19 klanten krijgen van ons een mooie cadeaubon ter waarde van 50 euro. 

Doet u mee?
Alle klanten die vanaf donderdag 14 maart tot 15 april 2019 een aankoop doen bij FleuraMetz doen mee, ongeacht de grootte van de besteding. Uw factuurnummer is uw lotnummer. De trekking is vanzelfsprekend anoniem. We schrijven uitsluitend de factuurnummers op de kaartjes en doen deze in een grote pot. Uit deze pot trekken we 20 winnaars.

Overhandiging prijzen
De cadeaubonnen reiken we uit tijdens de laatste koopavond in april, namelijk op dinsdag 16 april. De winnaar die gratis één minuut mag shoppen, doet dit tijdens deze koopavond. De gelukkige winnaars krijgen van Natasja van FleuraMetz bericht op maandag 15 april, dus houd uw mobiele telefoon tegen die tijd goed in de gaten!

Graag tot ziens bij FleuraMetz!

 

Foto-onderschrift: De gelukkige winnaar van een voorgaande actie