Pyramide Floral Shopping Center

Assortiment Pyramide verder uitgebreid met komst nieuwe huurder!

maandag 6 april 2020

Studio Botanica biedt trendy, exclusieve en eigentijdse plantarrangementen

Op maandag 6 april 2020 opent Studio Botanica (ook wel bekend als JB Plantes export) hun deuren in planten- en bloemengroothandelscentrum Pyramide. Zij vullen het mooie volledige assortiment verder aan met diverse plantarrangementen. Graag stellen wij je aan het enthousiaste team voor.

Winkel bomvol inspiratie
Eigenaar Jan vertelt dat zij een zeer groot assortiment aanbieden, op een vernieuwende manier. “Onze plantarrangementen zijn trendy, maar ook op thema en ons doel is om jou te inspireren”, aldus Jan. “Kom dus vooral in de winkel kijken! Zo hebben we bijvoorbeeld exclusieve en gelimiteerde oplages van groenplanten en altijd in combinatie met een mooie pot en/of decoratie.”

Topkwaliteit & klein of juist groot inkopen
Bij Studio Botanica kan je ook gewoon 1 arrangement kopen. Of juist in grote oplagen. “Ons doel is dat we iedereen kunnen bedienen. We maken ook op maat arrangementen en we gebruiken de allerbeste planten van de beste kwekers. Kortom, voor kundig advies, de mooiste en beste arrangementen en behulpzaam personeel, kan je bij ons terecht.”

Team
De webshop van Studio Botanica is nog niet opgeleverd, maar op Facebook, Insta en Pinterest zijn zij zeer actief. Jan: “Verder kan je ons contacten via info@studiobotanica.nl, WhatsApp of je belt ons even. Henri bereik je via 06-29 43 64 67, Jan 06-12 99 88 68 en Hennie 06-41 21 74 40. Graag tot ziens!”