Pyramide Floral Shopping Center

Programma feestelijk najaarsevent bij Pyramide op 8 okt

donderdag 26 september 2019

Flower Circus geeft knallend optreden & volop inspiratie met nieuwe, unieke en trendsettende producten

Als groothandelscentrum in bloemen, planten en hardware inspireren wij vanzelfsprekend graag onze klanten voor het nieuwe seizoen, zodat zij goede ideeën opdoen om de verkoop in de winkel verder te stimuleren. Nog maar een paar dagen en dan is het zover. Dan kunnen klanten op dinsdag 8 oktober onder het genot van hapjes en drankjes bij Pyramide in Honselersdijk van 6 tot 21 uur feestelijk inkopen doen voor het najaarsseizoen! We inspireren graag met nieuwe, unieke en trendsettende producten op een verrassende manier. Zo geeft het populaire bedrijf Flower Circus ’s avonds twee spetterende bloemschikshows weg. Ook laten we die dag onder andere zien dat insecten heel decoratief zijn, dat onbreekbare vazen en stolpen super handig zijn en inspireren we met Ikebana, Exclusieve Orchideeën en Kalanchoë snijbloemen. 

Programma najaarsevent Pyramide
Klanten kunnen de gehele dag én avond inspiratie opdoen voor het najaarsseizoen, want vanaf 6 uur staat het middenplein al geheel in het teken van nieuwe, unieke en trendsettende producten.

Onbreekbare vazen en stolpen
Alflora inspireert je met demonstraties van de nieuwste producten van Smithers-Oasis en laat het nieuwe assortiment najaarsproducten van Alflora Import (eigen merk) zien. Ook kan je de ontzettend handige nieuwe collectie onbreekbare acryl vazen en stolpen van By Caryl bekijken.

Insecten als woonaccessoire
MEERGroothandel heeft diverse inspiratiestands ingericht met onder andere insecten schilderijen, Always Kalanchoë en trendy groene kamerplanten van Smit Kwekerijen. Je kent vast de Eden Collection van Smit Sappemeer. Voor elke woonstijl is er een bijpassende plant. Kortom, je vindt diverse originele cadeau producten, die perfect zijn voor de bijverkoop in de winkel.

Nieuwste generatie bloemenvoeding
Dillewijn Zwapak showt de najaar- en kerstcollectie van de gerecyclede klein meubelen en woonaccessoires van Varios. Deze dag maak je ook kennis met de nieuwste generatie Vaselife bloemenvoeding en Floran laat hun nieuwe collectie glas, keramiek en decoratieartikelen zien. In de avond is er ook een webshopmedewerker van Dillewijn Zwapak aanwezig, die je nieuwe verrassende producten online laat zien.

Flower Circus & Japans bloemschikken
FleuraMetz zorgt voor een inspiratietafel Ikebana Japans bloemschikken én knallend optreden van Flower Circus. Dit populaire bedrijf verzorgt unieke bloemdemonstraties in binnen- en buitenland. Het entertainen, inspireren en informeren van de bloemist staat centraal. Wil jij ook eens een gave show van Flower Circus meemaken? Grijp dan nu je kans! Tijdens de shows worden exclusieve en seizoensgebonden snijbloemen gebruikt, zoals Asclepia Beatrix, Lisianthus, Lelies, JK Rosa en Kalanchoë snijbloemen. De Kalanchoë kent iedereen als plant, maar wellicht nog niet als snijbloem. De Kalanchoë is een super diehard in de vaas, die het maar liefst 4 weken volhoudt! 

De bekende designer Michael van Namen en grapjas / spreekstalmeester Jhon Koopman van Flower Circus zorgen ervoor dat je op een leuke en grappige manier goede ideeën opdoet om komend najaar de verkoop in je winkel verder te stimuleren.

Er zijn twee shows van drie kwartier:
Show 1: 18.30 tot 19.15 uur
Show 2: 19.30 tot 20.15 uur

Ben je ook enthousiast? Meld je dan snel aan via info@pyramide-cc.nl, onder vermelding van naam, bedrijfsnaam, aantal personen en shownummer.

Exclusieve Orchideeën
Wist je dat de plantenfamilie Orchideeën de op één na grootste plantenfamilie is? Naast de Phalaenopsis zijn er nog tal van andere soorten, zoals de exclusieve soorten. De Klankbordgroep Exclusieve Orchideeën zijn met acht kwekers vertegenwoordigd op het Pyramide event en presenteren hier hun exclusieve soorten. Je maakt kennis met het verhaal achter de plant en krijgt tips over de beste verzorging.

Graag tot ziens op 8 oktober!