Pyramide Floral Shopping Center

Onze nieuwe shop manager van Dillewijn Zwapak: Johan Lispet, aangenaam!

maandag 13 januari 2020

Graag stellen wij Johan Lispet aan je voor, de nieuwe shop manager van Dillewijn Zwapak Pyramide. Het zou goed kunnen dat je Johan al kent. Hij begon namelijk 13 jaar geleden al met werken voor Dillewijn Zwapak. Hier lees je meer over Johan.

Johan: “Na de middelbare tuinbouwschool startte ik in de tuinbouw. Van perkgoed tot kerstster en van tomaat tot komkommer. Ik heb diverse dingen in handen gehad. Zo’n 13 jaar geleden kwam ik in aanraking met de firma Van Dillewijn Verpakkingen, later werd dit Dillewijn Zwapak, en begon daar als accountmanager in de buitendienst. Na 7 jaar kreeg ik de aanbieding om op het kantoor te komen werken op de Customer Support in het kwekerssegment. En dat is nu al 6 jaar geleden. Een paar weken geleden vroeg de directie mij of ik de functie van shop manager in Pyramide in zou willen vullen en dat lijkt mij enorm leuk om te doen. Op een locatie die mij bekend is en ook nog eens dichter bij huis (ik woon in Delft).”

“Mijn grootste uitdaging is om er voor onze klanten te zijn”, zegt Johan. “Om al hun vragen te beantwoorden en om samen naar een oplossing te zoeken voor de toekomst, waar duurzaamheid en milieu in harmonie samen gaan. Trouwe klanten de service bieden die ze gewend zijn bij Dillewijn Zwapak en nieuwe klanten helpen bij een goede start of continuering van hun bedrijf. Service, klantgericht en behulpzaam zijn, zijn de key-words binnen onze firma en die staan dan ook hoog op mijn aandachtslijstje. Ik kijk met vertrouwen uit naar een mooie tijd bij Pyramide, waar de sierteelt en de bloemist samenkomt!“