Pyramide Floral Shopping Center

Nieuwe enthousiaste Pyramide medewerkers … Inge & Niels helpen je graag!

maandag 10 februari 2020

Ons enthousiaste team is onlangs verder uitgebreid met Inge en Niels. Graag stellen we je aan hun voor. Zij helpen je graag verder!

Niels van Herwerden (FleuraMetz)
Niels had al voor zijn opleiding stages gelopen bij FleuraMetz in Pyramide en dat beviel zo goed dat hij graag bleef toen hij de kans kreeg aangeboden om in dienst te treden! Niels: “Ik heb de brede MBO-opleiding Business Management gevolgd. Bij FleuraMetz had ik het bijzonder naar mijn zin tijdens mijn stages. Ik was dan ook heel blij toen ik de kans kreeg om na mijn opleiding fulltime het fijne team van FleuraMetz te versterken in de functie van verkoopmedewerker.”

Inge Schalke (MEERGroothandel)
De dames van MEERGroothandel hebben er een gezellige en enthousiaste medewerker bij. De uit Wateringen afkomstige Inge is moeder van twee kids van 3 en 6 jaar. Zij heeft de opleiding tot bloemist gevolgd en is de dochter van een kweker. Inge werkte 12 jaar voor Royal Flora Holland in de functie van veiling bemiddelaar koper / kweker. “Ik heb veel plantenkennis in huis en als ik in mijn hart kijk, werk ik het liefst fysiek tussen de planten in combinatie met klantcontact”, vertelt Inge. “Mirjam kende ik al en toen ik de openstaande functie voor verkoopmedewerker zag bij MEERGroothandel, nam ik gelijk contact met haar op.” Inge is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 8 tot 15 uur.