Pyramide Floral Shopping Center

Nieuw bij Alflora: Mijn Bloemist bloemenvoeding

woensdag 24 mei 2017

Brancheorganisatie VBW, steekschuim- en bloemenvoedingproducent Smithers-Oasis (OASIS® Floral- en Floralife® products) en bloemisterijgroothandel Alflora introduceren gezamenlijk de Mijn Bloemist-snijbloemenvoedingslijn. De voeding wordt aangeboden in liquid sticks en navulflesjes en bestaat uit het revolutionaire Floralife® Express. Dankzij de samenstelling is het niet meer nodig om bloemen aan te snijden bij het op de vaas zetten.

Mijn Bloemist is het promotielabel van VBW. Met behulp van het label kunnen aangesloten leden zich lokaal als bloemenvakman profileren. “Het aanbieden van bloemenvoeding bij de verkoop van bloemen, behoort wat ons betreft tot de standaard activiteiten van de bloemist. Daarmee laat je zien een vakman te zijn die zijn vak verstaat”, aldus Bram Rijkers, beleidsmanager bij VBW. “We zijn dan ook trots dat we samen met onze partners Smithers-Oasis en Alflora een unieke en onderscheidende bloemenvoedingslijn voor onze leden op de markt kunnen brengen.”

Chris Martens, managing director van Smithers-Oasis Benelux vult aan: “De voeding bestaat uit het revolutionaire Floralife® Express. Dankzij de samenstelling hoeft de consument de bloemen niet langer aan te snijden bij het op de vaas zetten, waardoor een belangrijke aankoopbarrière wordt weggenomen. Een doorbraak”. Theo van Mullem, salesmanager van Alflora besluit: “De voeding is exclusief verkrijgbaar in al onze Nederlandse filialen en wordt aangeboden in boeketzakjes en navulflesjes voor consumenten. We geloven dat de verkoop van navulflesjes extra omzet kan genereren voor bloemisten”.

Op vertoon van een eerder dit jaar ontvangen VBW Waardecheque, kunnen VBW-leden een gratis proefpakket ophalen bij Alflora.

Bron: VBW