Pyramide Floral Shopping Center

Gave trend: de alternatieve kerstboom …

maandag 18 november 2019

Laat je creativiteit op de loop & stimuleer extra verkoop!
 
De traditionele naaldboom wijkt de laatste jaren steeds vaker voor een alternatieve kerstboom. Of mensen gaan voor ‘all the way’ en willen beide in huis hebben. Voor jou een super leuke kans om je creativiteit lekker op de loop te laten. Verras je klanten met niet te weerstane alternatieven voor een kerstboom, zodat je extra veel verkoopmomenten met de feestdagen krijgt! In onze groothandel vind je kant-en-klare alternatieven voor een kerstboom, die je verder kan opleuken. En als je zelf iets wil creëren, hebben wij de materialen daarvoor in huis. In dit artikel geven we je graag wat tips.

Alflora heeft diverse houten en ijzeren varianten op de reguliere kerstboom en allerlei kerstaccessoires zoals verlichting, kerstballen en linten. Maar wat er écht uitspringt is de gave kerstcactus. Hier scoor je geheid hoge ogen mee bij je klanten! Voor deze kerstcactus heb je o.a. een Oasis cactus van Alflora nodig, maar ook mos, moslijm, sempervivum plantjes, verlichting, kerstvogeltjes en dennenappels. Al deze benodigdheden vind je bij de diverse winkels van Pyramide. Maar je kan de cactus natuurlijk naar eigen inzicht aankleden. Voor klanten is het immers alleen maar leuk als je verschillende varianten in de winkel hiervan hebt staan.

Dat de kerst uitbundig en zelfs lichtelijk ‘over the top’ gevierd mag worden, zie je duidelijk terug bij FleuraMetz. Daar vind je diverse kerstartikelen met een hoog bling bling gehalte. Maar er zijn ook grappige rendierpoppen en als alternatief op de traditionele kerstboom vind je er onder andere tableaus met houten takken.

Bij Dillewijn Zwapak vind je diverse kunstbomen, kerstballen, -prikkers en -linten en er zijn diverse woonaccessoires, zoals kerstbomen van hout en ijzer.

MEERGroothandel heeft populaire Ceders in het assortiment, in plaats van de gebruikelijke kerstboom. De Ceder is helemaal hip en trending in de woonbladen! Deze sterke planten kan je na de kerstperiode als kamerplant in huis houden, of je plaatst deze in het voorjaar in de tuin. Het leuke van de Ceder, type Libani Glauca, is dat je het boompje lekker over the top vol kan hangen, doordat er veel ruimte is tussen de takken. Je vindt ook diverse kant-en-klaar kerstarrangementen bij MEERGroothandel.

Fotocredits: Oasis en Alflora.