Pyramide Floral Shopping Center

8 april VBW ledenavond

zondag 23 februari 2014

Op dinsdagavond 8 april organiseert het VBW in Pyramide Floral Shopping Center een ledenavond voor Zuidwest Nederland met als thema “Delen met velen”.

Het wordt een puur op de praktijk van alledag gerichte avond waar iedereen iets opsteekt. Het delen van technieken en ideeën in de meest brede zin des woords staat centraal. Dit kunnen technieken zijn op het gebied van bloemwerk, verpakking, presentatie enz. Leden die iets weten, kunnen of kennen, beheersen of bedacht hebben en daarmee of daardoor een meerwaarde aan het eindproduct verwezenlijken, worden gevraagd dit te delen met collega’s.

Onderdeel van deze avond is een wedstrijd voor alle bloemisten, hun medewerkers én scholieren van Edudelta en het Prinsentuincollege. De opdracht van deze Zuidwest Cup is; maak een boeket óf bloemstuk waarbij de nadruk ligt op decoratiegroen. Buiten decoratiegroen mag je één bloemsoort gebruiken (het aantal is vrij). Door de ondernemers van Pyramide worden prijzen beschikbaar gesteld voor de drie hoogst gewaardeerde inzendingen. Een vakkundige jury zorgt voor de beoordeling. Alle inzendingen moet op 8 april om 19.00 uur uiterlijk zijn afgeleverd bij de  ontvangstbalie op het Pyramide plein.  Mee doen?  Geef je snel op via hmeerhoff@zeelandnet.nl onder vermelding van je naam en (06)telefoonnummer,  én de naam het bedrijf waar je werkt én/of de naam van je school.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met: Julia Bonte: 06 – 30 717 317 of info@irisbloemen.nl of Han Meerhoff: 06 – 51 844 425 of hmeerhoff@bloemenzeeland.nl